FI

Kompetensprofil

Spara din kompetensprofil hos oss så kan vi lättare och snabbare kontakta dig när vi får in uppdrag.

Lite om dig

Vi vill gärna veta ditt namn och din ålder...


...hur vi kan nå dig...


...och var du finns.

Yrkesområden

Vi vill gärna veta inom vilka områden din expertis skulle passa...

Utbildning & kompetens

Vilken utbildning och spetskompetens har du...

Språkkunskaper

Lista de språk som du behärskar flytande i tal och skrift...

1.

Övrigt

Hur du vill jobba som konsult och din LinkedIn-profil...

Profilbild

Det blir alltid mer personligt att koppla ett ansikte till profilen...

Vi är försiktiga med dina uppgifter och lämnar inte ut dem till någon överhuvudtaget.

Verksamheter inom Happy Group

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Prova ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov. Vi kallar det “Bemanning 2.0”

SinneWorks är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserat på språktalanger. Vi har flerspråkiga konsulter och kandidater för konsultuppdrag och rekryteringar till ditt företag!

Behöver ni rekrytera? Huntee har samlat seriösa bemannings- och rekryteringsföretag på ett ställe. Lägg in din förfrågan på Huntee och snabbt få relevanta offerter. Fler svar ger dig bättre möjligheter att snabbt rekrytera rätt. Tjänsten är helt gratis! Vill ni ha fler uppdrag? Som bemannings- och rekryteringsföretag har du möjlighet att få offerera på massor av intressanta uppdrag genom att ansluta dig till Huntee.

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

SinneWorks AB

Vår affärsidé baserar sig på att tillgodose företags behov av språkkompetens. Vi hittar rätt språktalang till ditt företag.