Om oss

En kort presentation av grundarna:

PONTUS WERNGREN

Pontus har lång och gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen.

Han startade upp ett pioneerbolag inom studentbemanning -96, bolaget såldes till världens största bemanningsföretag 2004. Pontus följde med i affären för att bygga upp studentverksamheten inom koncernen. Han har inom bolaget haft ett flertal roller, bland annat som Affärsområdeschef inom Student och även inom IT med fokus på att bygga upp verksamheten. Pontus har sedan dess utvecklat bolaget som Verksamhetsutvecklare med fokus på effektivitet, lönsamhet och kvalitet. Han har tagit fram många innovativa lösningar som idag används i ett flertal länder inom koncernen.

Den sista tjänsten var som Business Intelligence Manager.

I nästa utmaning har Pontus som VD och delägare startat upp ett nytt rekryterings- och bemanningsföretag med inriktning på kvalificerade tjänstemän. Nu driver han tillsammans med Tommy Inkilä, ProStaffing, ProStudent, SinneWorks, JobBoard och Huntee.

TOMMY INKILÄ

Tommy har senast arbetat som VD för en stor IT-distributör för finska marknaden, han hade tjänsten i sex år.

Under 2015 startade han upp ett rekryterings- och bemanningsföretag med inriktning på språktalanger för kunder med extra språkkrav på sin personal.

Under 2016 startade Tommy även upp Huntee vilket är den första inköpsportalen för företag i behov av ny kompetens. Arbetsgivare som är i behov av bemanning eller rekrytering knyts ihop med RÄTT bemannings- och rekryteringsföretag helt kostnadsfritt och med högsta möjliga kvalitet.

Verksamheter inom Happy Group

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Prova ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov. Vi kallar det “Bemanning 2.0”

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

SinneWorks AB

Vår affärsidé baserar sig på att tillgodose företags behov av språkkompetens. Vi hittar rätt språktalang till ditt företag.