FI

Välkommen med din förfrågan om språktalanger!

SinneWorks är specialiserat på att hitta rätt resurser till företag som ställer höga krav på språkkompetens.

Vi arbetar med rekrytering, förmedling och bemanning av språkkompetenser.

Fyll i vårt uppdragsformulär så kontaktar vi er så snart som möjligt för stämma av alla detaljer. Ni är naturligtvis minst lika välkomna att ringa oss direkt.

Gör en förfrågan nu:

Observera att denna förfrågan är kostnadsfri och du binder dig inte till något avtal!


Vi behöver dina kontaktuppgifter...

Observera att denna förfrågan är kostnadsfri och du binder dig inte till något avtal!

Verksamheter inom Happy Group

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Prova ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov. Vi kallar det “Bemanning 2.0”

SinneWorks är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserat på språktalanger. Vi har flerspråkiga konsulter och kandidater för konsultuppdrag och rekryteringar till ditt företag!

Behöver ni rekrytera? Huntee har samlat seriösa bemannings- och rekryteringsföretag på ett ställe. Lägg in din förfrågan på Huntee och snabbt få relevanta offerter. Fler svar ger dig bättre möjligheter att snabbt rekrytera rätt. Tjänsten är helt gratis! Vill ni ha fler uppdrag? Som bemannings- och rekryteringsföretag har du möjlighet att få offerera på massor av intressanta uppdrag genom att ansluta dig till Huntee.

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

SinneWorks AB

Vår affärsidé baserar sig på att tillgodose företags behov av språkkompetens. Vi hittar rätt språktalang till ditt företag.