FI

SinneWorks och HGREC är nu huvudrekryterare hos Fin-Sve Handelskammaren

SinneWorks och Happy Group Recruitment har fått ett fint erkännande! Vi kan med glädje meddela att vi officiellt blivit FinSve-Handelskammarens rekryterare i Sverige och Finland. Mycket tack vare vår väldigt enkla betalmodell, träffsäkerhet samt flexibilitet.


Publicerat 2018-04-19


FinSve-Handelskammaren har länge hjälpt stora som små bolag (idag 670 medlemsbolag) med att etablera sig i grannlandet (Sverige / Finland) med diverse hjälpsamma tjänster. Utöver deras traditionella tjänster, så erbjuder de även nu rekrytering och förmedling av personal inhouse, tillsammans med oss på SinneWorks och Happy Group Recruitment.

Läs mer här: http://finsve.com/uploads/general/Rekrytering_SE.pdf

Länk till FinSve Rekryteringssida: http://finsve.se/etablering-i-sverige/rekrytering

Du får självklart ringa oss eller komma förbi på en kaffe om du vill prata/ veta mer!

+46 (0) 814 22 10 Tommy.inkila@happygroup.se

Verksamheter inom Happy Group

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Prova ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov. Vi kallar det “Bemanning 2.0”

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

SinneWorks AB

Vår affärsidé baserar sig på att tillgodose företags behov av språkkompetens. Vi hittar rätt språktalang till ditt företag.