FI

SinneWorks medverkar på Lyftet-mässan i Torneå den 11 oktober 2017

Projektet Lyftet avser att stärka unga arbetslösa i Haparanda-Torneå-regionen till att bli tillgängliga för en större arbetsmarknad på båda sidor landsgränsen med nya anställningar och/ eller praktik/studier.


Publicerat 2017-09-25


Detta sker genom ökad kunskap, förståelse och motivation, samt ett breddat kontaktnät till potentiella arbetsgivare.

SinneWorks finns på plats för att hjälpa arbetssökanden att hitta arbeten samt lärlingsplatser över gränserna, mellan Sverige och Finland i norr!

På plats finns även Lokala läroanstalter, studieförmedlare och organisationer presenterar sina verksamheter.

Utöver detta så bjuds det även på Workshops som

  • Musik-ljud
  • iYOT (mobil app)
  • Yoga
  • Fotografering där du t.ex. kan fota kompisgänget

Vi ses i Övertorneå!

Verksamheter inom Happy Group

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Prova ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov. Vi kallar det “Bemanning 2.0”

SinneWorks är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserat på språktalanger. Vi har flerspråkiga konsulter och kandidater för konsultuppdrag och rekryteringar till ditt företag!

Behöver ni rekrytera? Huntee har samlat seriösa bemannings- och rekryteringsföretag på ett ställe. Lägg in din förfrågan på Huntee och snabbt få relevanta offerter. Fler svar ger dig bättre möjligheter att snabbt rekrytera rätt. Tjänsten är helt gratis! Vill ni ha fler uppdrag? Som bemannings- och rekryteringsföretag har du möjlighet att få offerera på massor av intressanta uppdrag genom att ansluta dig till Huntee.

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

SinneWorks AB

Vår affärsidé baserar sig på att tillgodose företags behov av språkkompetens. Vi hittar rätt språktalang till ditt företag.