FI

Plugga på svenska i Finland!

Visste du att det är möjligt att plugga på svenska också utanför Sverige? Finland, som ett tvåspråkigt land, har ett stort utbud på högskolestudier på svenska! SinneWorks älskar detta!


Publicerat 2017-10-19


Finland erbjuder en mängd intressanta och högklassiga utbildningsinriktningar vid både yrkeshögskolor och universitet. Väljer du Finlands äldsta stad Åbo, den trendiga och ungdomliga huvudstaden Helsingfors eller kanske den mysiga studiestaden Vasa där var femte du möter på gatan är en student? Eller kanske Raseborg eller Jakobstad? Det avgör du!

Träffa oss i Stockholm och hör mer:

Saco-mässan

Älvsjö, Stockholm 29 nov - 1 dec 2017
Onsdag och torsdag kl. 09.00-16.00 samt fredag kl. 09.00-15.00
Titta in i vår monter C08:11 och träffa både studenter och personal från alla svenskspråkiga högskolor i Finland.

Plugga i Finland, kvällsevenemang

Finlandshuset i Stockholm (Snickarbacken 4) Torsdag 30.11 kl. 18.00-20.00 Nyfiken att höra mer? Eller kanske missade du oss på mässan? Kom och träffa oss på kvällen i centrum av Stockholm! Hör vad nuvarande svenska studenter tycker om sina studier i Finland och hur våra alumner klarat sig då de blivit färdiga. Välkommen!

Anmäl dig här: https://www.novia.fi/om-oss/plugga-i-finland-kvallsevenemang

Kvällens program:

  • 18.00 Finlandsinstitutets direktör välkomnar alla
  • 18.05 Gruppintervju/panel med ca 4 svenska studerande som studerar i Finland
  • 19.40 Framgångsrik alumn berättar om sig.
  • 19.00 Sinneworks berättar om sig
  • 19.10 Mingel time + möjlighet att fråga mer

Visste du detta om ditt grannland och möjliga nya studieland Finland?

  • Under årens lopp har Finlands utbildningssystem rankats som det bästa i världen i flera olika studier. En studiebakgrund i Finland uppskattas alltså högt!
  • Lonely Planet har valt Finland till trea i världen i Best in Travel 2017- rankingen. Under din studietid har du möjligheten att ta reda på varför!
  • Njut av den rena luften och naturen! Finland rankades år 2016 till det minst förorenade landet i världen.
  • Du kan lita på oss! Reader’s Digest rankade huvudstaden Helsingfors som den mest hederliga staden i världen.

Inte övertygad av Finlands coolhet?

Få stereotyperna krossade här: http://www.visitfinland.com/sv/figge

Vill du veta mer? Kontakta oss på .(JavaScript must be enabled to view this email address) så svarar vi så fort vi bara kan smile

Verksamheter inom Happy Group

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Prova ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov. Vi kallar det “Bemanning 2.0”

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

SinneWorks AB

Vår affärsidé baserar sig på att tillgodose företags behov av språkkompetens. Vi hittar rätt språktalang till ditt företag.