FI

Nu öppnar vi bron mellan Finland och Sverige (jobb och utbildning)

Tillsammans med Luckan i Helsingfors drar SinneWorks igång verksamheten i Finland! Vi har fått äran att ta del av lokalerna i Forum, centralt i Helsingfors – där kommer vi ha drop-in service för alla som söker arbete, undrar vad nästa karriärval kan vara- eller funderar på studieplatser i Sverige eller Finland!


Publicerat 2017-09-07


Vad hjälper vi till med?

  • För dig som vill jobba i Finland — Sinne kommer att erbjuda både fasta anställningar samt konsultuppdrag via prostaffing.se.
  • För dig som vill jobba i Sverige — Sinne kommer att erbjuda både fasta anställningar samt konsultuppdrag via prostaffing.se.
  • Svenska utbildningar i Finland. Vi informerar om utbildningar på svenska i Finland och hjälper de studerande i processen. Väl i Finland hjälper Luckan med finländska stödtjänster på svenska

När kör vi igång?

Vi kör igång hösten 2017, närmare bestämt i november. I Luckan i Helsingfors.

Ta reda på mer om stödtjänster på svenska för elever och ungdomar i huvudstadsregionen i Finland här. Här får du information om Luckans integrationsarbete: welcome.fi.

Vi ses i Helsingfors!

Verksamheter inom Happy Group

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Prova ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov. Vi kallar det “Bemanning 2.0”

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

SinneWorks AB

Vår affärsidé baserar sig på att tillgodose företags behov av språkkompetens. Vi hittar rätt språktalang till ditt företag.