FI

SinneWorks medverkar på “Alternativ Norden”

SinneWorks medverkar på infodagen ”Alternativ Norden” i Hanaholmen, Esbo.


Publicerat 2017-09-12


Nordisk infodag för högskolestuderanden

Har du också undrat hur viktigt ett CV samt personligt brev är? Samt vad arbetsgivare och rekryteringsbolag kollar efter när de får in din ansökan? Kom förbi och diskutera din jobbansökan- samt få tips och råd om hur den bör utformas!

SinneWorks kommer i 2 timmar att erbjuda studerande att fråga om allt som gäller jobbansökningar!

Är du intresserad av jobb, studier eller praktik i Norden?

Välkommen till Alternativ Norden — infodagen som är riktad till högskolestuderande som är intresserade av utbytesstudier, jobb eller praktik i ett annat nordiskt land! Andra intresserade är också välkomna.

Alternativ Norden går av stapeln på Hanaholmen i Esbo (Hanaholmstranden 5) den 15 november 2017. Programmet bjuder på praktisk info och goda råd som kan komma till nytta när du planerar att bege dig ut i Norden. Du har också möjlighet att finslipa dina färdigheter i att söka jobb i Norden i en privat ansökningsworkshop. Evenemanget är kostnadsfritt och lunch ingår. Evenemanget är tvåspråkigt (finska–svenska) och arrangeras av Pohjola-Nordens Ungdomsförbund och Svenska Nu.

Anmäl dig till evenemanget senast 29 oktober här.

Se hela programmet här…

Verksamheter inom Happy Group

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Prova ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov. Vi kallar det “Bemanning 2.0”

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

SinneWorks AB

Vår affärsidé baserar sig på att tillgodose företags behov av språkkompetens. Vi hittar rätt språktalang till ditt företag.